dissabte, 14 de novembre del 2015

Nou Servei, el Biomagnetisme Mèdic.

Avui hem celebrat la presentació de la nova teràpia integrativa anomenada Biomagnetisme Mèdic, que des del pròxim dia 23 i 24 de Novembre començarem a realitzar a la Residència Sant Josep de Malpartit. L'objectiu és millorar la qualitat de vida i de salut dels nostres residents i treballadors, i aquest servei no comportarà cap cost addicional. També oferirem el servei extern a visites que vinguin en format consulta "Demaneu informació de preus i reserves al 661 70 75 12".

El Biomagnetisme Mèdic és una teràpia integrativa que es basa en l'aplicació d'imants d'una determinada carrega i en determinades posicions del cos, amb el fi de corregir desequilibris del pH fisiològic , causats per infeccions parasitàries, víriques, bacterianes, fúngiques, disfuncions, factors psicològics, emocionals o per diverses causes a la vegada.

El sistema consisteix en la identificació de punts alterats a nivell de pH en l'organisme, que en conjunt provoquen una malaltia. Aquest reconeixement s'efectua amb imants passius (no electrificats ni connectats a màquines elèctriques) i d'una determinada carrega , que s'apliquen a diferents zones del cos. Un cop identificats aquests punts - que corresponen a òrgans i teixits que sofreixen l'alteració- el terapeuta aplica els imants en aquells punts, i es corregeix l'alteració ( en forma de càrrega positiva o negativa), i desapareix el problema mèdic. Aquesta teràpia és compatible amb qualsevol altra teràpia.


El Biomagnetisme Mèdic, no atén el símptoma, busca la causa i entén el símptoma com una manifestació de la causa.


Més informació i reserves al 661 70 75 12.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada